DOBRODOŠLI!

O nama
Kompanija Alfa Lis D.o.o. Vam može kompletno opremiti kako životni tako i poslovni prostor. U našem salonu nameštaja možete pronaći kompletan nameštaj za vaš dom.

procitaj više
Poslednje vesti

23/12/2017

Tapacirani nameštaj na AKCIJI
Novi akcijski popusti od 10% do 15% za gotovinsku uplatu za ...

30/12/2016

Započeta izrada kupatiskog nameštaja
Od skoro kompanija Alfalis d.o.o. započela je izradu i ugra ...

procitaj više
NewsLetter

Prijavite se da biste dobijali obaveštenja o novim proizvodima

    


Saradnici

Naša kompanija posluje sa našim dragim saradnicima

read more


USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenje

Ova prezentacija je informativnog karaktera i pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama svih uzrasta. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge. Korišćenjem bilo kog dela ove prezentacije smatra se da su korisnici upoznati sa uslovima korišćenja, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Svi sadržaji prezentacije su vlasništvo Alfa Lis d.o.o. i nije dozvoljeno kopiranje u celini ili delu ili bilo koji drugi način korišćenja bez pismenog odobrenja Alfa Lis d.o.o.

Neusklađenosti

Portal alfa-namestaj.com objavljuje sadržaje u cilju što bolje informisanosti korisnika portala. Web administratori portala će uložiti sve razumne napore da održi portal potpuno funkcionalnim i da sve objavljene informacije budu tačne i potpune. alfa-namestaj.com će nastojati da ažurno otkloni greške nastale u funkcionisanju portala ili informacijama koje pruža, ali ne snosi odgovornost za štetu koju korisnik pretrpi usled nenamerne greške i/ili pogrešnog tumačenja ispravne informacije od strane korisnika. alfa-namestaj.com ne snosi odgovornost za štetu koju korisnik pretrpi usled nezakonitog/nemoralnog postupanja trećih lica uključenih u Internet mrežu.

Autorska prava

Sadržaj portala www.alfa-namestaj.com (grafičke oznake, logotip, tekstovi, foto, video i audio materijali, baze podataka, programerski kod) autorsko je pravo koje pripada Alfa Lis d.o.o., ili je ustupljeno Alfa Lis d.o.o., a u vlasništvu je trećih lica. Svaka povreda navedenih prava, bilo namerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uslova korišćenja materijala sa Internet stranica i podleže materijalnom i krivičnom gonjenju.

Zaštita privatnosti

Alfa Lis d.o.o. poštuje privatnost korisnika portala shodno Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Alfa Lis d.o.o. se obavezuje da prikupljene privatne podatke korisnika, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika ustupati bilo kom trećem licu, osim u slučajevima predviđenim prinudnim normama.

Izmene

Alfa Lis d.o.o. zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi

Portal omogućava korisnicima linkove na druge web stranice. Linkovi se objavljuju sa ciljem poboljšavanja usluge portala korisnicima. Za sadržaje prezentacija kojima se preko linka pristupi, portal www.alfa-namestaj.com nije odgovoran.

Organizacija i projektovanje

Ukoliko želite da olakšate sebi onda možete dozvoliti nama da se pobrinemo za vašu kuhinju - od početka do kraja.

Organizovaćemo posetu iskusnog profesionalnog osoblja koji će u tvom domu izvršiti merenje prostora. Izmerićemo sobu i sve proveriti, od postavke prozora , vrata i utičnica do materijala i stanja zidova.

Tada možete sa sigurnošću znati da smo uzeli precizne mere koje su najvažnije za planiranje i izradu nove kuhinje.
Od nas ćete dobiti predloge kako da maksimalno iskoristite prostor, kako bi se vasa kuhinja savršeno prilagodila vasim potrebama.

Primeri projektovanja

Za sve informacije o izradi projekata i organizaciji mozete poslati e-mail nasim projektantima.

Posalji e-mail